Upoznajte prirodne i kulturne ljepote Hrvatske uz kreativne i unikatne proizvode mlade hrvatske tvrtke MegaVisit. Inovativne i zabavne društvene memory igre nastale su kroz projekt M CROATIA, a sastoje se od kartica na kojima se nalaze fotografije i nazivi najljepših mjesta u Hrvatskoj (Slika 1.). Odlični proizvodi kao poklon za rođendan ali i kao suvenir iz Hrvatske.

Slika 1.  Memory Croatia

Prirodne ljepote

„Meet Croatia – Memory Croatia“ je društvena igra koja na karticama sadrži osam nacionalnih parkova i jedanaest parkova prirode (Slika 2.). Igranjem ove igre poboljšava se koncentracija, vježba pamćenje, te se na veoma zanimljiv i zabavan način upoznaje s hrvatskim prirodnim ljepotama. Igra je odlična za osnovnoškolce koji će uz zabavu s lakoćom naučiti nacionalne parkove i parkove prirode u Hrvatskoj.

Slika 2. „Meet Croatia – Memory Croatia“

Tina NAGRAĐUJE ←

Pratite FB stranicu Terapeuta u kući i sudjelujte u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti društvenu igru “Meet Croatia – Memory Croatia”.

Upoznajmo Zagreb

„Meet Zagreb – Memory Zagreb“ sastoji se od devetnaest kartica na kojima se nalaze autorske fotografije jedinstvenih lokacija u gradu Zagrebu (Slika 3.). Više informacija o proizvodima potražite OVDJE ili klikom na sliku.

Slika 3. „Meet Zagreb – Memory Zagreb“

Ukoliko se nalazite u blizini lokacija s kartica, prošećite i pokažite ih djetetu. Družite se, zabavite, stvorite prekrasne uspomene i naučite nešto novo.

Prekrasni Dubrovnik

„Meet Dubrovnik – Memory Dubrovnik“ društvena je memory igra za 2 – 5 igrača koja će na zabavan i edukativan način prikazati ljepote Dubrovnika (Slika 4.). Upoznajte Dubrovnik uz devetnaest predivnih lokacija grada kroz autorske fotografije.

Slika 4. „Meet Dubrovnik – Memory Dubrovnik“

Ono što ovaj proizvod čini dugotrajnim i otpornim je plastifikacija kartica u proizvodnom procesu. Svojim dimenzijama 8x8cm proizvod je prilagođen za svaki džep, torbu ili kofer, a obli rubovi na karticama pružiti će sigurnost za dijete.

Liniju proizvoda Meet Croatia – Memory Croatia potražite diljem Hrvatske u renomiranim suvenirnicama, boljim hotelima i u Tisak media centrima.

Više o unikatnim proizvodima tvrtke MegaVisit potražite OVDJE, te na Facebook profilu, a novosti pratite na Instagramu MCroatia.

Za Terapeuta u kući, osnivačica tvrtke MegaVisit, Iva Šimeković odgovorila je na nekoliko pitanja. U daljnjem tekstu saznajte što misli o ponudi i kvaliteti edukativnih igračaka za djecu u Hrvatskoj, ali i koji su joj planovi za budućnost.

Što Vas je potaknulo da pokrenete projekt M CROATIA, jeste li imali podršku svoje okoline?  

Iva: Potaknula me želja za promocijom hrvatskih ljepota kroz edukativan i zabavan sadržaj.

Jeste li, kao majka, zadovoljni ponudom i kvalitetom edukativnih igračaka za djecu u Hrvatskoj?

Iva: Kao majka sam nezadovoljna i rekla bih u strahu preplavljenošću tržišta sa jeftinim kineskim igračkama.  

Kao inovativna poduzetnica u Hrvatskoj, što bi savjetovali mladima koji žele preko svojih ideja pokrenuti vlastiti posao?

Iva: Mladima uz današnju brzu dostpnost informacijama, savjetujem samo upornost.

Koji su ciljevi i planovi za budućnost Vaše tvrtke?

Iva: Moji ciljevi i vizija su da moja tvrka stasa u prepoznatljiv hrvatski brand.

Hvala što ste odvojili svoje vrijeme, želimo Vam nastavak uspješne poslovne karijere, te s veseljem iščekujemo nove proizvode.

Komentari

comments